Vinter, oppusssing og nye veier!

Det er vinter, det er januar og det har vært en tøff mnd. Jg har hatt fullstending sperre og hatt fokus på andre ting.

Det er nå på tide å våkne opp av vinterdvalen og brette opp ermnene igjen!

Jeg har begynt å ta opp studiene igjen, har bare et semester igjen og det passet greit å bli ferdig nå. Til sommeren er jeg da altså ferdig som adjunkt/lærer. Så får vi se hvor ferden går videre. Det er uansett viktig for meg å fullføre. I år har jeg nemlig bestemt meg for at alle prosjekter skal fullføres. Uansett hva det er, om det er å pusse opp noe, om det er å slutte med godis(ja faktiskt, det har jeg gjort) eller det er jobbprosjekter. Ting skal fullføres hele veien gjennom.

Jeg har mange forventninger til dette året, jeg har så mye jeg å har lyst til å gjøre at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Jeg har gjort en del ting allerede som jeg ikke har fått delt enda, og mer står på listen. Jeg har uansett et mål med alt jeg gjør, det må være gøy og gi masse energi!

Så nå er jeg igang med flere morsomme prosjekter, oppussing og DIY oppskrifter på egene sukkerskrubber og andre morsomme saker. Jeg kommer til å dele med dere litt etter litt!

Gleder meg!
2015-01-15 13.54.25-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>