Veien til ro og velvære; Del 2, Lås døra!

I forrige innlegg om veien til hjemmespa, skrev jeg en del om å rydde badet.
Nå tenker jeg at neste steg er å Låse Døra til badet. Ja, det høres litt snålt ut, men poenget mitt er at nå skal du ha tid til deg selv. Du skal finne roen! Da kan du ikke ha mann og barn rekende inn på badet i tide og utide.

I mine mest desperate stunder gjør jeg dette, når dagen har vært et virrvarr av unger, folk, plikter og andre ting, ja da låser jeg døra til badet. Helt nødvendig for at jeg ikke skal tørne og bli sendt avgårde til nærmeste hodekrymper.

Jeg låser døra, fyller vann i badekaret og har med en bok eller et blad. Innimellom så hører jeg kaoset utenfor, noen gråter, noen roper. Maaammaaa! Yeah yeah, tenker jeg da. Og synker med hodet under vann..

Lås døra! Og gjør deg klar for litt pampering!

2014-11-27 12.30.40

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>