Paris som kom og gikk

Vel hjemme fra noen dager i Paris. Innholdsrike, morsomme og slitsomme.

Torsdag var en hektisk dag med fotoshoot for både store og små. Snille og gode Sandie Carol Dougnac fra www.lovebirdsinparis.com stillte opp som fotograf og tok det som jeg innbiller meg blir de fineste bilder. Sandie er en helt super fotograf som er delvis norsk og bor litt utenfor Paris. Vi ble kjent da hun tok bilder av Mr.Skarellen og meg da vi giftet oss på ambasaden i Paris. Siden har vi holdt kontakten og opprettet et samarbeid.

Målet med fotoshooten er å vise noen av de mulighetene som fins hjemme. Hvordan piffe opp et enkelt badekar, hvordan gi ditt bad en følelse av velvære og avslapning. Ikke minst så var det morsomt å trekke inn jentene mine inn i dette. Hvor morsomt er det ikke å få leke seg med ansiktsmaske eller bade i et badekar fullt av blomster?

Torsdagen var altså intensiv jobbing med bilder blomster og annet gøy! Moro for både store og små. Vi brukte en liten formue på blomster, men vel verdt det. Franske roser dufter noe aldeles fantastisk! De var så flotte! De satt virkelig stemningen i bildene, både farge, størrelse og type var helt riktig.

Vi hadde også et møte på en spennende brudesalong som selger brudekjoler fra både Sadoni og Leila Hafzi, men tilfeldighetene ville det slik at det møte ikke ble noe av. Sånn er det bare. Plutselig snur ting, alt går ikke helt etter planen oså sitter man der med to slitne barn på slep, et møte som ikke ble noe av og en følelse av nederlag.

Jeg hadde tenkt til å blogge masse, være flittig på instagram, men et fungerte dessverre ikke helt. Jeg vet nå hva som ikke fungerte og har lært. Neste gang har jeg en mye tydeligere plan som jeg kan klare å følge. Dette er vel også en del av det å være gründer, å lære av sine feil. Jeg har hvertfall lært ekstremt mye av dette. Og jeg hadde aldri trodd jeg skulle reist til Paris for å organisere, være med og ikke minst arrangere et fotoshoot! Kjempegøy, en opplevelse jeg aldri vil glemme!

Har lagt ved noen “behind the scenes” bilder jeg tok med telefonen. Her får dere et lite inntrykk av hva som kommer etterhvert.

Uansett hadde vi en super tid i Paris, med mye moro og lange dager. Jeg fikk også vist frem det beste av Paris til jentene. Jeg må jo innrømme at jeg inderlig ønsker at de skal bli like glad i denne byen som det jeg er. Jeg har et helt spesiellt forhold til Paris. Mange grunner til dette, og Mr.Skarellen er en av de.

Vi kom rett hjem til juleavslutning på skolen, snø og ikke minst syke barn. Hva er vel desember uten?

 

2014-11-27 12.23.51 2014-11-27 10.41.49 2014-11-27 12.30.31

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>