Mrs. Skarellen

”Jeg skal flytte til Oslo, starte egen bedrift og bli karrierekvinne”
Tonje 19 år,  Oddarussens russeavis 2001

”Okay, hva skal jeg nå finne på for noe lurt?”
Tonje 32 år

Ting Tar Tid, men etter mange år med studier, permisjoner, og arbeidserfaringer sitter jeg endelig her som bedriftseier og gründer.

Det tok meg noen år å komme hit, jeg måtte gå noen omveier, gå litt på trynet og reise meg igjen for å egentlig rykke tilbake til start.

Selve historien om Mrs.Skarellen begynte egentlig for noen år siden, som en et litt fleipete uttrykk. Av en eller annen grunn ble selve navnet hengende fast og har nå også blitt Mrs.Skarellen AS.

Mrs.Skarellen er opptatt av at du skal ta tid til deg selv i hverdagen. Det er viktig å slappe av, hente krefter og energi. Alle burde sette av tid til seg selv.

Derfor ønsker jeg å gjøre velvære tilgjengelig for alle. Og ikke minst, til en fornuftig pris. I nettbutikken finner du et godt utvalg av velvære produkter fra Tina Munkholm i Danmark. Ettervhvert vil jeg utvide produktlinjen, så her kan vi glede oss stort.

Bloggen vil også kunne gi deg gode tips til velvære, oppskrifter på egenproduserte skrubber og annet snacks. Ikke minst får dere ta del i mitt hverdagsliv, både som gründer, mamma og Mrs.Skarellen.

Velkommen hit, håper du vil trives!