…og dagen etter…

Helt om natten, helt om dagen? Tja, jo.. Ehh.. Nope tror ikke det.

Men, når dagen derpå er ganske så groggy, og det er tregt å komme seg ut av senga, så hadde Mrs.Skarellens dagenderpå kur følgende innhold:

Jeg slepte meg ut av senga, inn på badet og fylte badekaret… med Peppermyntebad, også la jeg en muddermaske.. Jeg lå stille og lenge… Kjente nattens moro forsvinne ut av kroppen. Peppermyntebadet var så ekstremt oppfriskende for en veeldig sliten kropp. Masken innbiller jeg meg at trekker ut alt av “forurensing” som jeg klarte å få i meg går. Okay, den trekker sikkert ikke ut alt av forurensning og andre ulumskheter, men jeg følte meg hvertfall relativt fresh etter.

Alt er realtivt på en slik dag, sånn til info.

20-30 min i badekaret ga en rolig start på dagen og fikk meg igang. Bare å cruise inn resten av dagen  med unger, jul og annet moro.

Fortsatt god søndag kveld:-)

aaaaa564990e864cd39c09fd465165a3

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>