Style ditt bad med velvære!

I dag har jeg så mye å gjøre, og det er så gøy! Ikke minst når man vet hva man skal gjøre ;-)

Forrige uke var så utrolig moro! Jeg oppdaget plutselig en ny forretningsidé og jeg tror kanskje at jeg kan ha funnet et nytt marked som jeg ikke har tenkt på før, og det er så spennende!

Via en venninne fikk jeg mulighet til å style bad og toalett med Tina Munkholmprodukter i forkant av fotografering og visning. Det var virkelig kjempegøy, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Går dette bra, er det ikke umulig at jeg utvider forretningsideen min til å gjelde baderomstyling også.

Helt rart hvordan tilfeldigheter og nettverk plutselig kan gi gode muligheter og ideer.

Litt spennende er det jo i dette tilfellet, at jeg nå kan vise Tina Munkholm produktene fra sin beste side, og at produktene blir eksponert via finn annonse og visning.

Jeg håper virkelig at dette kan utgjøre en aldri så liten forskjell for firmaet mitt. Det hadde vært så veldig gøy!

Må si at disse måndene frem til nå har vært så utrolig positive. Jeg har aldri blitt kjent med så mange spennende personer på så kort tid før. Og alle har lyst til å hjelpe på et vis. Det er så gøy! Sharing is the new caring, det har jeg virkelig fått erfare. Det er så viktig å være ute å snakke med folk. Er det ting man trenger hjelp til eller er det noe man lurer på så er det bare til å spørre. Det er virkelig kjempemoro!

Bilder av stylingen kan dere se her:

http://www.tinamunkholm.no/boligstyling

Jeg begynte med kamera, men etter et par klikk så viste det seg at minnekortet var fullt. Note to self: Sjekk alltid kamerautstyr i forkant av et oppdrag. #nåharjeglært

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>