Noen hverdagsfavoritter

I dag har jeg jobbet i ett med å forberede nettbutikken for jul og gaver.

Under fanen “gavepakker og tips” finner dere tips om ulike produktsammensetninger som jeg mener passer godt i ulike situasjoner. Flere produktpakker vil komme etterhvert, men nå er det rett og slett snart på tide å ta kvelden for meg. Det har vært en intens dag med nijobbing. Dette er aberet med gründerlivet, man føler seg aldri ferdig.. Og man gjør det meste på egenhånd. Og da tar ting tid! Hadde det ikke vært for at jeg fikk barn hjem fra barnehage og skole så hadde det mest sannsynligvis ikke blitt middag idag;-) Heldigvis for barna for å si det slik, man blir tvunget til å ta pauser.

Siden jeg har gått nøye igjennom de ulike produktene i dag har jeg innsett at jeg har noen klare favoritter som jeg vil dele med dere:

Noe jeg bruker ca annenhver dag er saltscrubben fra Tina Munkholm, den er virkelig den beste jeg har brukt. Og heldigvis er tilbakemeldingen fra kundene mine akkurat den samme. Jeg har ekstrem tørr hud og sliter mye med eksem. Det hjelper ikke for huden min at jeg er i klorvann minst en gang i uken. Derfor har jeg blitt helt avhengig av å bruke skrubben for å holde huden i sjakk.  Min personlige favoritt er Lavendel, men så elsker jeg alt som har Lavendel i seg. Dette er såklart veldig personavhengig.

Duftlys så klart er en annen favoritt, min siste hang ups er vaniljeduften. En myk og avslappende duft som brer om seg i rommet. Duftlys kan man aldri få nok av mener jeg, så her er det bare å kjøre på!

Facialscrubb og Arganolje: Blitt helt avhengig. Arganoljen bruker jeg hver dag, morgen og kveld. For første gang har jeg ikke antydning til tørr hud i ansiktet. Selv ikke nå når det begynner å bli kaldere. Også håret nyter godt av disse edle dråpene. FacialScrubb bruker jeg to-tre ganger i uka. Den renser godt opp og jeg føler meg veldig mye freshere når jeg får skrubbet bort ulumskheter. Det beste med denne arganoljen i nettbutikken er at den er helt ren og helt økologisk.

Flere hverdagsfavoritter kommer etterhvert, jeg har en del produkter som jeg tester ut nå og som ikke har kommet ut i nettbutikken enda. Jeg gleder meg sånn til å dele erfaringene mine med dere!

Nå må jeg klargjøre morgendagen. Skal på #gründermessen og forventer en lang dag med spennende tips og råd. Er jeg heldig kommer jeg hjem igjen med masse inspirasjon og pågangsmot. I tillegg så håper jeg på å treffe nye og spennende gründere som drømmer om å skape sin drømmejobb. Det er alltid givende å møte andre kreative sjeler som ønsker å skape noe større.

Ha en herlig kveld videre!

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>