Mrs.Skarellen til Paris?

Ja, for tenkt det.

Nå sitter jeg her på flyet med mine små, dvs mine to største jenter for et lite eventyr.

I morgen blir det fotoshoot med tema: “Hjemmespa for store og små jenter” Vi skal ta action bilder, som kan brukes til show and tell slik at vi på enkle måter kan vise bruken av velværeproduktene. Vi har en superflink fotograf som jeg ble kjent med når Mr.Skarellen og jeg giftet oss i Paris for 1,5 år siden.

Hun driver firmaet www.lovebirdsinparis.com, er fotograf og har spesialisert seg på norske brudepar som ønsker å gifte seg i Paris.

Nå skal hun altså hjelpe meg med å få tatt fine bruksbilder med produktene. Bildene dukker opp på bloggen litt etter litt tenker jeg. Og hvis dere følger med på instagramkontoen vår kan dere få bli med bak kameraet også. Vi har fått en superflink stylist til å bli med så dette tenker jeg blir veldig bra.

Ikke nok med det så har jeg et møte i en fasjonabel bryllupsalong i Paris. Tanken her er å samarbeide med ulike spapakker som kan tilbys både norske og franske bruder som vil gifte seg i Paris. Spapakkene er beregnet både for brud og brudgom. Gjerne til bruk sammen for litt ekstra velvære i forkant og etterkant av bryllupet.

Gleder meg til å vise bilder, torsdag blir intensiv jobbedag. Fredag, lørdag og søndag blir kos, Eiffeltårn og kanskje ørlite granne shopping?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>