Inspirasjon

De siste gangene jeg har vært ute å løpt har jeg løpt uten headsett. Etter at jeg begynte med det innser jeg at jeg opplever løpeturene på en annen måte. Det er så mye støy ellers i hverdagen at det er godt å bare høre sin egen pust og puls. Ikke minst så tenker jeg, jeg tenker masse….

De siste dagene har jeg vridd og vendt hjernen min. Sånn jobbmessig, altså. Hvor skal jeg begynne?  Hvilken vei skal jeg gå? Hva er riktig strategi videre? Frem til nå har fokuset vært på å få opp plattformen, få opp nettsider, få opp nettbutikk, FBside osv. Det har vært krevende nok det, men det er jo egentlig nå den egentlige jobben begynner. Å få Munkholm ut i butikkene. Så hvordan gjør man det? Hvordan bygger man en merkevare?

Det er sikkert utrolig mange som har mye mer kunnskap om det enn meg, men samtidig er dette mitt firma, mitt verk. Og jeg må gjøre det på min måte. På løpeturen i dag, (som for øvrig ble 9 km ”stolt”) kom jeg i flow. Jeg liker å visualisere ting, visualisere fremtiden. Plutselig så jeg nøyaktig hvor jeg vil være om 5 år. Jeg så meg selv i en veldig spesifikk situasjon. Jeg så drømmen min i det fjerne. På autopiltot begynte jeg å tenke på hvordan jeg skal komme meg dit. Jeg kjenner pulsen slå, hjerte banke, skogen suse og tankene rulle. Og plutselig er salgstrategien for de neste 3-4 mnd klar. Og jeg har et tydelig kortsiktig mål som skal nåes  innen 31/12-14.

Veldig deilig å ha det målet å strekke seg etter, når jeg først fant det så var det så mange andre spørsmål som egentlig besvarte seg selv.

Nå skal jeg jobbe med å få målet på papir.

Nå er helg, og jeg skal male bad/vaskerom, ja vi har satt igang et nytt oppussingsprosjekt. Sånn midt oppi alt annet.

Jeg har ikke skrevet så mye enda om alle de andre prosjektene som foregår hos Mr. og Mrs.Skarellen, men jeg kan love at her skjer det noe hele tiden.

God helg til alle dere ute!

Comments

 1. 1

  says

  SÅ INSPIRERENDE Å LESE HVORDAN DU KOMMER VEKK FRA DEN “DAGLIGE DONT” OG KLARER Å SE HELE BEDRIFTEN I PERSPEKTIV UTE PÅ LØPETURENE DINE! JEG HAR SOM KJENT KLOKKETRO PÅ AT HJERNEN TENKER BEST NÅR KROPPEN ER I BEVEGELSE, SÅ DETTE ER MUSIKK I MINE ØRER. Å HA ET SLIKT 5-ÅRSBILDE ER BÅDE PRAKTISK OG NYTTIG, IKKE MINST NÅR BESLUTNINGER SKAL TAS! HEIER PÅ DEG FRA SIDELINJEN :-)

  • 2

   says

   Jeg trodde jeg hadde svart deg, men åpenbart ikke!
   Det krever sin kvinne, for å si det slik, å se hele bedriften i perspektiv og jobbe målrettet. Men, når man ser resultat så blir en så motivert så!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>