Happy wife er lik Happy Life?

Happy wife!
Hvorfor er det så mange menn som tror at vi kvinner kun ønsker oss undertøy, klokker, smykker? Eller enda verre tekniske dingser. Altså misforstå meg rett, det er sikkert noen kvinner som liker dette også. Men, du skal være ganske trygg på størrelser og stil for å gi dette i julegave til din elskede. For aner dere menn hvor utrolig frustrerende det er når undertøyet ikke passer? Klokken er for stor? Og lets face it; diamanten for liten? Det er ikke gøy, og jeg kan love deg at kona går fra å være forvetningsfull og happy wife til å bli cranky wife. Ikke akkurat den julaften du ønsket deg, eller hva?

En hemmelighet fra meg til deg, som kona di egentlig vil si til deg, men forventer at du bare skjønner av deg selv er at vi jenter egentlig ønsker å bli vartet opp.

Vi ønsker å bli tatt vare på, få tid til oss selv. Og veldig gjerne en spabehandling eller to. Dette har Mrs.Skarellen tenkt på mye, derfor har jeg satt sammen den ideelle julegaven til alle wifes der ute.

Garanterer at dette blir en hyggelig overraskelse under treet, og prikken over i`en: Gaven kan komme ferdig pakket hjem til deg i en lekker gaveeske. Det eneste du da trenger å gjøre er å signere ditt navn og legge den under treet.

Pakken finner du under www.mrsskarellen.no/nettbutikk

Er hun happy, blir du happy!

God jul fra Mrs.Skarellen

 

 

bilde 2-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>