Festfin i en fei!

Det er helg, det er lørdag! Joho endelig!

Sikkert mange med meg som skal lufte seg litt i kveld, enten med gode venner eller kolleger. For en småbarnsmamma er det superstas å lufte seg litt. Det skjer liksom ikke så ofte og da synes jeg det er ekstra gøy å fiffe seg litt opp. Men, er du som meg så har du sikkert nok dårlig samvittighet for at du tilbringer kvelden utenfor husets fire vegger og du låser deg hvertfall ikke inne på badet den dagen!

Men noen ting må man jo bare gjøre, som f.eks å dusje. Derfor får du her noen enkle tips. Såklart basert på mine preferanser som en beslaglagt småbarnsmamma. Her teller minuttene, det gjelder å være effektiv: Timesvis i badekaret går ikke, jeg skal jo tross alt, rekke å sminke meg, kle meg, aller helst lakke neglene, kyssa barna godnatt, tørke litt snør og trøste litt. Og gjerne alt samtidig. Akkurat det med neglene har jeg bare gitt opp, det går alltid ut og havner nederst på prioriteringslista. Her har jeg resignert. Sorry til alle fashionistaer der ute.

Men, siden minuttene teller og en sliten småbarnsmamma ønsker seg strålende og glødende hud i fei, (og gjerne se 10 år yngre ut i samme slengen) så har jeg følgende oppskrift:

1.Hopp i dusjen
2.Skrubb hele kroppen, inklusiv føtter. Da blir nemlig føttene myke og du slipper å rakne strømpebuksa akkurat i det du tar den på.
3.Bruk en en mild skrubb i fjeset med olje. Lover deg, dette får virkelig huden til å gløde.
4.Bruk gjerne en mild rensende maske hvis du har tid. Denne kan du eventuellt ha på når du tørker deg, og springer rundt for å tørke snørr eller trøste triste barn. Ja, du blir litt stiv i maska, men det får de rundt deg heller tåle.

Jeg kan ikke love at du ser 10 år yngre ut, men jeg kan love deg at du føler deg strålende!

Så er det bare å stæsje seg opp og komme seg ut døra og shake løs!
lørdag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>