Årets første kreative sprell

De siste 14 dagene har jeg hatt mer enn nok å gjøre. Vi har fikset litt på mellomsøster sitt rom. Hun trengte et lite rufs på rommet sitt, det var overflyllt av leker, rot og ting som var utgått på dato for lenge siden. I tillegg hadde hun upraktiske møbler og en svært så upraktisk seng. Etter mange runder og tankeprosesser fant vi ut av vi måtte tenke kreativt og gå bort fra standardløsninger. Det ble mange googlesøk og pinterestbesøk for å finne inspirasjon. Både jeg og Mr.Skarellen var opptatt av at rommet skulle inneholde alt en 7-åring trenger, men det måtte også være både sjel og personlighet der inne.

Den første utfordringen var å finne en god sengeløsnig. Vi tittet på mye, men kom frem til at vi bare måtte bygge selv da ingenting i butikkene passet behovene våre. Som oppdragsgiver så fant jeg ut at Mr.Skarellen kunne få fritt spillerom på sengeløsningen. Jeg vet at han er flink til å både snekre og tenke kreativt så dette kom til å bli bra. – Og det ble det!

Når det kom til møbler så var Finn.no min bestevenn. Jeg bare eeeeeelsker finn.no, kan ikke få sagt det nok! Det er så gøy å titte på “torget”! Jeg kan bruke timesvis på å finne små skatter. Siden gründertilværelsen ikke akkurat gir flust med penger så er det også en fordel at det er rimelig. I løpet av kort tid har jeg fått tak i en fantastisk skjenk til stua, et flott gammelt skap til mellomsøster, samt et fantastisk skatoll til den nette sum av 1900,-! Er så fornøyd!

Det gamle skapet vi har kjøpt til mellomsøster vet vi ikke helt hva vi skal gjøre med enda. Det får bare stå til jeg har tenkt ut farger osv. Personlig synes
jeg det er så vakkert i seg selv at det smerter meg å male det, men jeg vet at mellomsøster gjerne vil ha andre farger.

Skatollet var et trist og kjedelig furuskatoll som jeg har malt med god samvittighet. Nye knotter, 3 prøvebokser med maling, samt litt supreme finish var alt jeg trengte her. Og så vakkert det ble! Det ble et helt nytt møbel!

Disse gamle møblene kombinert med nye Vita EOS fjærlampe i taket, teppe fra Sebra og IKEAhacket seng har totalt forandret rommet! Jeg har ikke førbilder, men under kan dere se noen etterbilder. Rommet er nesten ferdig, mangler litt bilder og små personlige detaljer som kommer etterhvert.

2015-01-25 16.28.56
Furuskatoll fra 50-tallet kjøpt for 400,- på finn.no, malt med Lady Supreme Finsish 80 glansgrad. Skuffene er malt med Lady 10 veggmaling fra prøvebokser.

2015-01-25 16.29.042015-01-25 16.29.11
Nye knotter er kjøpt på Sjarm på Grüneløkka. De øverste fra Anne Black er kjøpt på Ting.

2015-01-25 16.39.292015-01-25 18.42.43
Stolen er et gammel Finn.no kupp som skal fikses på, teppet er kjøpt på Småting, fra Sebra, sofaen fra Åhlens.

2015-01-25 19.24.572015-01-25 19.25.03
Sengen er 3 Stuva skap fra Ikea, samt hobbyplate og sengebunn, madrassen er kappet til riktig mål. Tapeten er fra PiP serien, trappen er Boliakasser som er malt.

2015-01-25 19.23.14
Dette nydelige skapet burde blitt mal, men det smerter meg å gjøre det. Her må jeg tenke litt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>